Eladó ipari ingatlan Tápiószentmárton, 26.900.000 Ft, 280 négyzetméter
26,9 mFt
Tápiószentmárton,
eladó ipari ingatlan
Méret:
280 négyzetméter
Jelleg:
Egyéb
Tulajdonviszony:
Nincs megadva
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
174601002
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ipari ingatlan
Jelleg:
egyéb
Település:
Tápiószentmárton
Alapterület:
280 négyzetméter
Ár:
26.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10416437
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
A CASANETWORK  CEGLÉD  eladásra kínálja a 174601002 számú TÁPIÓSZENTMÁRTONI GAZDASÁGI ÉPÜLETET , MAJORT!A település szélén aszfaltos út mellet ELADÓ MAJOR, GAZDASÁGI ÉPÜLET. Az épület néhány évvel ez előtt teljesen új tetőt kapott. A jövőbeli tulajdonos tevékenységétől függően  kell az ingatlan belső illetve külső felújítást eszközölni. Az épület falazata tégla és teljesen száraz. Jelenlegi belső kialakításban mellékhelyiségek , tárolók és raktárak vannak. Illetve a fotón és az alaprajzon is jó látható , hogy egy hatalmas egylégterű helység is található. Több bejárattal is rendelkezik , így több tevékenységre is alkalmas. Megfelelő lehet telephelynek , lakásnak , raktárnok , műhelynek , üzemnek  és rendezvényeknek stb . A ingatlanhoz tartozik egy gyönyörű és hangulatos 4433 m2-s parkosított terület . Megtekintése előre egyeztetett időpontban lehetséges!
Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bátran és szívesen megmutatom!Irodánk teljes körű segítséget tud nyújtani hitelekhez és az összes államilag finanszírozott családi támogatásokhoz!
Amennyiben a 174601002 számú A CASANETWORK CEGLÉD által kínált ingatlan vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk!/
Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésre.CASANETWORK - Ingatlanban otthon vagyunk!
Érdeklődés
Urbán László
Az értékesítő:
Urbán László
Casanetwork Cegléd
+36203336892
 
 
 
 
 
 
Küldés